به وبلاگ جدیدترین اخبار ماهواره و فناورری های روز دنیا خوش آمديد

عضويت در وبلاگ
منوي اصلي
صفحه نخست
پست الکترونيک
آرشيو مطالب
فهرست مطالب وبلاگ
پروفایل
موضوعات
اضافات

ورود اعضا:

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 9
بازدید دیروز : 36
بازدید هفته : 47
بازدید ماه : 54
بازدید کل : 117725
تعداد مطالب : 134
تعداد نظرات : 0
تعداد آنلاین : 1



آخرین مطالب
طراح قالب

Template By: NazTarin.Com

تبلیغات

گوگل رسما مالک موتورولا شد: تغییرات و مدیرعامل جدید

 


چند ماه پیش بود که گوگل ۱۲.۵ میلیارد دلار صرف خرید شرکت موتورولا کرد تا اندروید قدرت بیشتری داشته باشد. اما از زمان شروع چنین معامله بزرگی تا نهایی شدن آن نیاز به کارهای مختلفی است. 

به گزارش اسکای نیوز به نقل ازنارنجی؛ سرانجام امروز موتورولا رسما بخشی از گوگل شد و حالا می توانید این شرکت را زیر مجموعه گوگل بدانید. ضمن اینکه اعلام شد، مدیرعامل جدیدی هم برای موتورولا از طرف گوگل انتخاب شده است. 

لری پیچ مدیرعامل گوگل اعلام کرد، مدیرعامل جدید موتورولا «دنیس وودساید» یکی از اعضای قدیمی گوگل است که نقش مهمی در حضور گوگل در آفریقا، خاورمیانه، روسیه و اروپای شرقی داشته است. 

اینکه گوگل از این پس چگونه می خواهد از قدرت سخت افزاری موتورولا بهره ببرد، یکی از سوالات مهمی است که تا به حال بدون پاسخ باقی مانده. اما شایعات مختلفی وجود دارد که می گوید گوگل قصد دارد با تولید تلفن ها و تبلت های مختلف، مستقیما کار فروش دستگاه های اندرویدی را آغاز کند. 

به هر حال گوگل هم اکنون موتورولا را در دست دارد و این قابلیت های زیادی به این شرکت اضافه خواهد کرد. شما فکر می کنید نقشه گوگل برای آینده موتورولا چیست؟

[+] نوشته شده توسط ariya linsey در چهار شنبه 3 خرداد 1391برچسب:, در ساعت 15:0 | |
تصاویر / عرضه باریک‌ترین دی‌وی‌دی اکسترنال با قابلیت ساپورت تبلت‌های اندروید

 


سامسونگ خبر از دی وی دی اکسترنال‌های جدید این شرکت داد که از تبلت‌های اندروید و اولترابوک‌ها هم ساپورت می‌کند.

به گزارش اسکای نیوز ؛ شرکت سامسونگ دی وی دی رایتر قابل حملی را با نام "SE-218BB" معرفی کرد که ویژگی ساپورت تبلت‌های اندروید را دارد و در عین حال نازک‌ترین رایتر اکسترنال هم خواهد بود.

ضخامت این دستگاه فقط 14 میلی‌متر است. سامسونگ اعلام کرد: این وسیله جدید 18 درصد نازکتر و 8 درصد سبک‌تر از یک رایتر دی وی دی معمولی است.




به گزارش اسکای نیوز ؛ سامسونگ اعلام کرد: گاین دی وی دی اکسترنال جدید، عملکرد خاص خود را دارد. تبلت‌هایی که سیستم عامل آندروید 3.1 و بالاتر و یک پورت USB را دارند، قادر خواهند بود به آسانی از داشتن این دستگاه لذت ببرند. علاوه بر این، این دستگاه همچنین از نسل جدیدی از نوت‌بوک‌های شناخته شده به عنوان Ultrabooks هم ساپورت خواهد کرد.

"SE-218BB" همچنین قادر است با دستگاه‌های با سیستم عامل ویندوز و مک هم کار کند.




سامسونگ اعلام کرده است که قیمت این دستگاه 60 دلار خواهد بود.

 

[+] نوشته شده توسط ariya linsey در چهار شنبه 3 خرداد 1391برچسب:, در ساعت 14:58 | |
المپیک 2012 لندن بوی " گلکسی اس 3 " می‌گیرد

 


شرکت سامسونگ به دنبال معرفی گلکسی اس 3 به عنوان گوشی همراه بازی‌های المپیک لندن 2012 است.

به گزارش  اسکای نیوز ؛ شاید جای تعجب داشته باشد که بدانید سامسونگ گوشی هنوز به بازار نیامده خود را که هنوز واکنش کابرانش را ندیده است، می‌خواهد به عنوان گوشی همراه بازهای المپیک و پار المپیک لندن 2012 معرفی کند.

سامسونک امروز تایید کرد که یک قرارداد رسمی بین این شرکت و شرکت "ویزا" (Visa) منعقد کرده است که گلکسی اس 3 گوشی همراه المپیک لقب بگیرد.

بر اساس این قرارداد دو شرکت سامسونگ و ویزا حامی مالی ورزشکاران و این بازی‌ها خواهند بود. این دو شرکت همچنین توافق کردند که گلکس اس 3 در کیوسک‌های مختلف بازی‌های المپیک به نمایش گذاشته شود.





به گزارش اسکای نیوز ؛ بیل گجیدا (Bill Gajda) - رئیس جهانی محصولات تلفن همراه در ویزا - گفت: گلکسی اس 3 مجهز به تکنولوژی NFC است که می‌تواند 140 هزار پایانه پرداخت را در سراسر انگلستان و در طی بازی‌های المپیک فراهم کند.

وی افزود: در این تابستان ما خواهیم توانست پرداخت‌های آینده را به نمایش بگذاریم، آینده‌ای که در آن بیشتر انسان‌ها به دستگاه‌های گوشی همراه، تبلت و رایانه‌های شخصی خود اعتماد دارند و بیشتر با آنها امور مالیشان را انجام می‌دهند. این دستگاه‌ها خواهند توانست گردش مالی عظیمی را انجام دهند.

بیل ادامه داد: ارتباط و نزدیکی ما با شرکت سامسونگ و به خصوص گوشی‌های همراه این شرکت ما را در موفقیت در این بخش نزدیک خواهد کرد. بخصوص با دستگاه خیره‌کننده جدیدی که ما مطمئنیم سرآمد همه گوشی‌ها خواهد بود.

 

[+] نوشته شده توسط ariya linsey در پنج شنبه 21 ارديبهشت 1391برچسب:, در ساعت 7:48 | |
قرارداد سه میلیارد تومانی دولت الکترونیکی برای یک نفر

 


هیات وزیران موافقت کرد قرارداد سه میلیاردتومانی نرم افزار توسعه خدمات دولت الکترونیکی را به شخص حقیقی واگذار کند.

به گزارش اسکای نیوز به نقل ازآی تی ایران؛ انتشار مصوبه هیات وزیران مورخ 20 فروردین‌ماه سال جاری درباره پیشنهاد غیرمنتظره معاونت توسعه مدیریت و سرمایه انسانی رئیس‌جمهوری موجب ایجاد جو ناامیدی و سردرگمی در میان شرکت‌های نرم‌افزاری قدیمی کشور شده است.

در متن مصوبه اخیر با اشاره به پیشنهاد معاونت یادشده و با استناد به اصل یکصد و سی و هشت قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران و بند ح ماده 29 قانون برگزاری مناقصات، معاونت توسعه مدیریت و نیروی انسانی رئیس‌جمهوری را مجاز دانسته است نسبت به عقد قرارداد طراحی و اجرای نرم‌افزار «برنامه توسعه خدمات دولت الکترونیکی» تا سقف مبلغ 30 میلیارد ریال با شخص حقیقی مجرب که تشخیص آن هم با همین معاونت است اقدام کند.

این مصوبه یک هفته پس از تصویب به امضای مرد میاندار دولت یعنی محمدرضا رحیمی معاون اول رئیس‌جمهور رسیده است، از این رو اسباب نگرانی فعالان این صنف را فراهم آورده است که ترک تشریفات رایج مناقصات برای آن و واگذاری طرح به یک شخص حقیقی بی‌تردید اجرا را از دسترس بخش خصوصی شناخته‌شده و شرکت‌های ثبت‌شده در این زمینه دور خواهد کرد و احتمال بروز مسائلی همچون روابطی بودن واگذاری را افزایش می‌دهد. در عین حال چنین قانونی را می‌توان نمونه‌ای آشکار از نادیده‌ گرفتن نظام‌های واگذاری پروژه‌های نرم‌افزاری از نماتن گرفته تا رتبه‌بندی شرکت‌ها به شمار آورد که در تضادی عجیب توسط خود دستگاه مسوول حضانت از اجرای قانون اساسی صورت می‌گیرد.


ارجاعات قانونی

هر چند مشخص است که قانون یادشده چه بخش‌هایی از قوانین موجود را از نظر دور می‌دارد اما ارجاعات قانونی آن نیز هنوز محل مناقشه است چرا که برای مثال اصل 138 قانون اساسی تاکید می‌کند هیات وزیران مجاز است برای انجام وظایف اداری و تامین اجرای قوانین و تنظیم سازمان‌های اداری به وضع تصویب‌نامه و آیین‌نامه ‌بپردازد و هر یک از وزیران در عین حال در حدود وظایف خود اجازه دارد به وضع آیین‌نامه و صدور بخشنامه بپردازد ولی در عین حال تاکید شده مفاد این مقررات نباید با متن و روح قوانین مخالف باشد، طبیعتا دولت می‌تواند مطابق همین اصل تصویب برخی از امور مربوط به وظایف خود را به کمیسیون‌هایی متشکل از چند وزیر واگذار کند اما مصوبات این کمیسیون‌ها حتی پس از تصویب رئیس‌جمهور هم در محدوده قوانین قابل اجراست. با این صف در تضاد بودن این مصوبه مسکوت‌مانده با گروهی از قوانین موجود هم همچنان نیاز به روشن شدن دارد.

از سوی دیگر ماده 29 قانون برگزاری مناقصات نیز که مصوب سال 1383 است در توضیح موارد بر الزام برگزاری مناقصه تاکید کرده است در مواردی الزام به برگزاری مناقصه نیست و دستگاه‌های اجرایی مندرج در بند ب ماده 1 این قانون می‌توانند تنها در شرایط خاصی بدون انجام تشریفات مناقصه یا معامله مورد نظر را انجام دهد که بند ح شامل اصل محرمانه بودن آن می‌شود که تشخیص آن نیز به خود هیات وزیران با رعایت صرفه و صلاح کشور واگذار شده است. عجیب اینکه درباره نرم‌افزار توسعه خدمات دولت الکترونیکی که ذاتا یک نرم‌افزار اداری است که در اختیار دستگاه‌های ذی‌ربط قرار خواهد گرفت هنوز هیچ توضیحی که مبتنی بر محرمانه بودن آن است دریافت نشده است که استفاده از این بند قانونی را حتی ابهام‌برانگیز‌تر از خود مصوبه می‌کند.
رقم قابل توجه مناقصه در شرایط رکود مطلق بازار نرم‌افزار هم بر هم فضای توهم افزوده است.


زیر نگین رحیمی

در کنار ابهامات فراوانی که در این زمینه وجود دارد سکوت نهادهای دولتی و مدنی مسوول در مورد مصوبه اخیر هم بر حاشیه‌های طرحی که می‌تواند خون تازه‌ای به رگ‌های صنعت نرم‌افزار کشور تزریق کند کم و بیش معنی‌دار است.

از یک سو سازمان نظام صنفی رایانه‌ای کل کشور و ریاست هنوز تصویب نشده شاخه مرکزی آن یعنی آزاده داننده در این باره سکوت محض اختیار کرده است و پیگیری‌های هفته گذشته عصر ارتباط برای موضع‌گیری در این زمینه نیز به نتیجه نرسید.

داننده در رقابتی نزدیک با رقبای شهرستانی‌اش فعلا رئیس شورای مرکزی این سازمان است و برای تایید ریاستی که در یک‌قدمی آن قرار دارد نیازمند تایید رئیس‌جمهور است که در دوره پیشین علی‌رغم تاخیر فراوان نشان داد به شدت تحت تاثیر همان معاون پیشنهاددهنده و امضاکننده یعنی محمدرضا رحیمی است. از این رو استدلال اینکه سازمان در فضای فعلی تمایلی برای رویارویی با معاونت متحد خود ندارد دور از انتظار نیست.

از سوی دیگر شورای عالی انفورماتیک به عنوان مهم‌ترین و قدیمی‌ترین نهادی که ذاتا بر اساس هدف ساماندهی خریدهای انفورماتیک دولت تاسیس شده و هنوز هم متولی رتبه‌بندی شرکت‌ها برای همان هدف اولیه است در این باره تاکنون هیچ عکس‌العملی نشان نداده و در غیاب مدیریت مستقل برای این شورا بسیار بعید به نظر می‌رسد شاهد عکس‌العملی در این خصوص باشیم.
این شورای 30 ساله هم‌اکنون با انتصاب یک دبیر زیر نظر همان معاون توسعه مدیریت و سرمایه انسانی رئیس‌جمهور یعنی رحیمی اداره می‌شود که توضیح درباره سکوت آن را بسیار آسان می‌کند.

در میان سکوت این نهادها و سردرگمی فعالان صنف نرم‌افزار باید دید آیا همان‌گونه که در پایان این مصوبه تاکید شده واگذاری آن به یک شخص حقیقی به صرفه و صلاح کشور منجر خواهد شد یا نه.
[+] نوشته شده توسط ariya linsey در یک شنبه 17 ارديبهشت 1391برچسب:, در ساعت 16:12 | |
کاهش میانگین سرعت اینترنت جهانی به 2.3 مگابیت در ثانیه

 


Internet Speed
 

اینترنت دیگر یک رویای فانتزی و ابزاری برای بازی و سرگرمی بچه‌های دبیرستانی نیست. در دنیای امروز اینترنت بستر توسعه و یکی از زیرساخت‌های هر جامعه است. پدیده‌ای که واحد آن سرعت است؛ هر چه سرعت بیشتر، توسعه بیشتر، رفاه بیشتر و رضایتمندی بالاتر. اما این پدیده که دنیای ما را چند سالی است منقلب کرده، به طور جهانی با کاهش چشم‌گیری روبرو شده است. در ادامه به آمار سرعت اینترنت جهانی توجه بفرمایید.

به گزارش اسکای نیوز به نقل اززومیت؛ بنا به گزارش وضعیت اینترنت که توسط موسسه Akamai ارائه شده است، در سه ماهه پایانی سال گذشته میلادی، میانگین سرعت اینترنت در سطح جهان با کاهش 14 درصدی مواجه بوده و به رقم 2.3 مگابیت بر ثانیه رسیده است. البته در گزارش این موسسه هیچ اشاره ای به عوامل کاهش سرعت اینترنت نشده است.

گفتنی است تا کنون سرعت اینترنت با رشد سالانه 19 درصد همراه بوده است و آمار کاهش سرعت تنها مربوط به 3 ماهه پایانی سال گذشته است. هم‌اکنون این نگرانی وجود دارد که آیا این روند رو به رشد سالانه سرعت اینترنت می تواند باز هم ادامه داشته باشد یا خیر. از این گذشته دغدغه کارشناسان بر وجود عاملی مزاحم است که ممکن است موجب کاهش سرعت اینترنت در دراز مدت گردد.

Screen Shot 2012-05-01 at 12.49

سرعت متوسط اینترنت در ایالات متحده امریکا چیزی در حدود 5.8 مگابیت بر ثانیه است. این عدد نشان‌دهنده افت سرعت 5.3 درصدی اینترنت در ایالات متحده است. بدین ترتیب در فهرست 50 کشور برتر از نظر سرعت اینترنت، ایالات متحده در مقام سیزدهم قرار می‌گیرد. گفتنی است در بخشی از این گزارش اشاره شده که برترین شهر در ایالات متحده امریکا، بوستون با سرعت متوسط 8.4 مگابیت بر ثانیه است.

در همین حال، صدر این جدول از آن آسیایی‌هاست. کره جنوبی، ژاپن و هنگ کنگ با آن همه کاربر چشم بادامی به ترتیب مقام‌های اول تا سوم را با افتخار فتح کرده اند. از همه مهمتر، کره‌ای ها با سرعت نجومی 17.5 و ژاپن و هنگ کنگ هم مشترکاً با سرعت 9.1 مگا‌بیت بر ثانیه وب را در می نوردند. به راستی که کره جنوبی بهشت خوره‌های اینترنتی است!

به گزارش سافت گذر؛جالب اینکه با وجود رشد منفی سرعت اینترنت در سطح جهانی و اغلب کشورها به صورت مجزا، کره و ژاپن تنها ممالکی هستند که با رشد مثبت 4.7 و 2.3 درصدی همچنان بر شتاب خود می افزایند. شایان ذکر است پیش از این، متوسط رشد سالانه سرعت اینترنت در این دو کشور به ترتیب 28 و 10 درصد بوده است.

نظر شما در مورد سرعت اینترنت در این کشور‌ها چیست؟

[+] نوشته شده توسط ariya linsey در یک شنبه 17 ارديبهشت 1391برچسب:, در ساعت 16:10 | |
"برخی القا می‌کنند شبکه ملی اطلاعات یعنی قطع دسترسی به اینترنت"

 


 تقی‌پور گفت: شبکه ملی اطلاعات ضمن تامین پهنای باند لازم برای خدماتی که هم‌اکنون از طریق اینترنت انجام می‌شود، مشکلات و هزینه‌ها را کاهش می‌دهد.

به گزارش اسکای نیوزبه نقل از ایسنا، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با انتقاد از برخی رسانه‌ها که موضوع اینترنت ملی را به صورت نادرست اطلا‌ع‌رسانی می‌کنند، گفت: برخی این‌گونه القا می‌کنند که شبکه ملی اطلاعات به معنی قطع دسترسی به اینترنت است در حالی که اینگونه نیست و باید پذیرفت شبکه گسترده اینترنت خطراتی دارد که می‌تواند امنیت اطلاعات کشور را تهدید کند.

رضا تقی‌پور با بیان این‌که در طول یک سال گذشته بدافزارهایی که به طرف کشور ما آمدند عموما برای آسیب رساندن به زیرساخت‌های اقتصادی و سست کردن اعتماد عمومی مردم بوده است، اظهار کرد: شبکه ملی اطلاعات ضمن تامین پهنای باند لازم برای خدماتی که هم‌اکنون از طریق اینترنت انجام می‌شود، مشکلات و هزینه‌ها را کاهش می‌دهد.

او که در ششمین همایش تجارت و اقتصاد الکترونیکی سخن می‌گفت، با بیان این‌که بیش از ۹۰ درصد اطلاعاتی که مبدا و مقصدش داخل کشور است باید از شبکه ملی اطلاعات منتقل شود، تصریح کرد: ایران هم اکنون با داشتن ۱۴۰ هزار کیلومتر فیبرنوری، زیرساخت‌های مناسبی مخابراتی در اختیار دارد و می‌تواند به راحتی شبکه ملی اطلاعات را راه‌اندازی کند.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات همچنین از توسعه مراکز داده در داخل کشور خبر داد و با بیان این‌که نهضت توسعه مراکز داده آغاز شده است، گفت: حتی این برنامه وجود دارد که در هر استان یک مرکز داده فعال شود.

تقی‌پور هم‌چنین به توسعه خدمات الکترونیکی در کشورهای تازه توسعه یافته مانند چین، هند و کره جنوبی اشاره کرد و گفت: این کشورها خدمات الکترونیکی را به عنوان یک استراتژی موضوع اصلی تجارت خود قرار داده‌اند و در کشور ما نیز با وجود منابع انسانی قابل توجه می‌توان تجارت الکترونیکی را به خوبی و با سرعت قابل قبول توسعه داد.

[+] نوشته شده توسط ariya linsey در یک شنبه 17 ارديبهشت 1391برچسب:, در ساعت 16:8 | |
کدام کشور پرسرعت‌ترین اینترنت را دارد؟

 


 

بر اساس گزارش  Akamai، کره جنوبی با متوسط پهنای باند Mbps 17.5 برای هر کاربر و پیک پهنای باند Mbps 47.9 در بالاترین رده قرار دارد. با این سرعت می‌توان یک فیلم معمولی را با بالاترین کیفیت (HD) تنها در 30 دقیقه دانلود کرد! فکر می‌کنید دانلود یک آهنگ معمولی چقدر طول می‌کشد؟ کمتر از 3.5 ثانیه!

آخرین رده این لیست از آن کدام کشور است؟

میانگین سرعت کشورهایی مانند کوبا، جزایر سلیمان، کومور، تیمور شرقی، اریتره، چاد، نیجر، مالی، گینه، سیرالئون، بروندی، جمهوری آفریقای مرکزی و جمهوری دموکراتیک کنگو (زئیر سابق) زیر Kbps 300 است. فیلم دانلود کردن در این مناطق بیشتر از 30 ساعت طول می‌کشد.

آمریکا در کجای این لیست قرار گرفته است؟

Akamai به ایالات متحده آمریکا با میانگین سرعت Mbps 5.8 رتبه سیزدهم را داده است. دانلود فیلمی با کیفیت HD در این کشور یک ساعت و نیم زمان می‌برد. البته به طور متوسط و در شرایط برابر. آمریکایی‌ها با این پهنای باندی که دارند، فقط می‌توانند یک فیلم را در زمان واقعی‌اش دانلود کنند و هنگام دانلود هم نباید کار دیگری انجام دهند.

این اطلاعات چگونه به دست آمده‌اند؟

به گزارش سافت گذر به نقل از خبرآنلاین؛ برای بدست آوردن این اطلاعات Akamai موقعیت جالبی را تجربه کرده است. در حالت نرمال بدست آوردن اطلاعاتی این چنینی نیاز به برقراری ارتباط با هزاران ISP و ارائه دهنده خدمات تلفن همراه، داشتن ارزیابی‌های منظم از داده‌های مشتری‌ها - اطلاعاتی که کمپانی‌ها معمولا از ترس آشکار شدن آنها برای رقبایشان دوست ندارند ارائه دهند - و همچنین اندازه‌گیری سرعت عملکرد اینترنتی که کاربران تجربه کرده‌اند، دارد.

اما Akamai به این خاطر که یکی از بزرگترین شرکت‌های تحویل محتوا در جهان است، به راحتی توانست این اطلاعات را بدست آورد. این شرکت کارش را با خدمات معکوس (آینه‌ای) شروع کرد. با این ایده که اگر شرکتی بخواهد اطلاعاتش را در آمریکا یا در سراسر جهان روی اینترنت بگذارد، چرا به جای سپردن اطلاعات به یک سرور سریع ذخیره اطلاعات در کمپانی HQ، آنها را در Akamai ذخیره نکند؟ این کمپانی اطلاعات را به صورت کاملا شفاف در سراسر جهان منعکس می‌کرد. به این معنی که نه تنها تقاضاهایی نظیر دریافت ویدئو، به روز رسانی نرم افزارها و دانلودهای رایگان در میان 1000 سرور توزیع می‌شد، بلکه اکثر کاربران برای دریافت این اطلاعات نمی‌خواستند به بخشی از اینترنت متصل شوند. احتمالا اطلاعات را از سروی که بیشتر به آنها نزدیک بود، دریافت می‌کردند.

اپل از اولین سرمایه گذاران Akamai بود و فعالیت‌های تجاری آنها در طول دهه گذشته به حدی رونق گرفت که ترافیک وب سایت‌شان با دو تریلیون تعاملات اینترنتی در روز در حدود 15 تا 30 درصد از کل ترافیک وب را به خود اختصاص داد. نتیجه‌ای که از شرکت اپل به دست آمد، چشم‌انداز خوبی از اینکه چطور ترافیک اینترنت در مقایس جهانی رشد می‌کند به Akamai داد.

این شرکت همچنین طیف گسترده از محتوای وب را پوشش می‌دهد. این کمپانی فقط جریان ویدئویی و به روز رسانی‌های نرم افزارها را مدیریت نمی‌کند، بلکه مانند یک سرویس انعکاسی (آینه‌ای) برای سایت‌های مختلف و حتی سایت‌هایی مانند فیس بوک، تویتر و Netflix عمل می‌کند. بنابراینAkamai طیف گسترده‌ای از ترافیک سایت‌ها را تحت کنترل دارد.


پرسرعت‌ترین کشورها


بر اساس داده‌های Akamai ، 10 منطقه‌ای که پرسرعت‌ترین پهنای باند را به خود اختصاص داده‌اند عبارتند از:

-کره جنوبی 2- ژاپن 3- هنگ کنگ 4- هلند 5- لتونی 6- سوئیس 7- ایرلند 8- جمهوری چک 9- رومانی 10- بلژیک

البته بین کره جنوبی با سایر این کشورها تفاوت قابل ملاحظه‌ای وجود دارد. متوسط پهنای باند کره جنوبی Mbps 17.9 است، در حالیکه این رقم برای ژاپن تنها Mbps 9.1 است و این یعنی متوسط پهنای باند کره دو برابر (92 درصد) بیشتر از ژاپن است. بنابراین کره جنوبی سردسته همه کشور هاست. در سه ماه آخر سال 2011، ژاپن و هنگ کنگ تقریبا میانگین سرعت برابری داشتند؛ هرچند در حالیکه که نمودارها برای ژاپن رشد سالیانه 10 درصدی را نشان می‌دهند، سرعت پهنای باند هنگ کنگ 2.6 درصد کاهش را نشان می‌دهد.

ما معمولا این طور فکر می‌کنیم که پهنای باند منبعی است که همیشه در دسترس مردم است و روز به روز ظرفیت بیشتری را به آنها ارائه می‌دهد. این حقیقت دارد که همه این 10 کشور سال به سال سرعت اینترنت خود را بهبود می‌بخشند، اما کره جنوبی و ژاپن تنها کشورهایی بودند که بین سه ماه سوم تا سه ماهه اخر سال 2011 پهنای باند اینترنت‌شان ارتقا پیدا کرده بود. سایرین کاهش هم داشتند به خصوص جمهوری چک و هنگ کنگ که هر سه ماه به سه ماه پهنای باندشان 12 تا 14 درصد کاهش پیدا می‌کرد.

این کاهش می‌تواند دلایل مختلفی داشته باشد که این گزارش قصد ندارد وارد جزئیات آن شود و به خاطر داشته باشید که Akamai مستقیما با خودISPها، ارائه دهندگان خدمات و کاربران نهایی گفت‌وگو نکرده است. بسیاری از کشورها به حدی کوچکند که امکان دارد پهنای باندشان به راحتی با سیگنال یک کمپانی بزرگ یا حتی حادثه‌ای طبیعی شکسته شود. به طور مشابه، تغییرات و دگرگونی‌های سیاسی هم می‌تواند روی پهنای باند تاثیر بگذارد. مثلا سرعت اینترنت کشور لیبی که قبل از انقلاب آن تنها Kbps 256 بود، 250 درصد افزایش پیدا کرده است.

در مقیاس گسترده‌تر، پهنای باند اینترنت حتی به این خاطر که مردم روز به روز به جای تلفن ثابت بیشتر از موبایل و شبکه Wi Fi استفاده می‌کنند هم ممکن است کاهش پیدا کند. اما فاکتور مهم دیگری که باید به آن توجه کرد، این است که استفاده از میانگین برای ارائه آمار، همیشه باعث انحراف می‌شود. مثلا اگر شما 9 نفر داشته باشید که با سرعت Mbps1 به اینترنت وصل می‌شوند و تنها یک نفر باشد که از سرعت Mbps 20 استفاده می‌کند، میانگین آن تقریبا می‌شود Mbps 3. پس صحبت از میانگین سرعت اینترنت این 10 نفر باعث نادیده گرفتن تجربه واقعی سرعت اکثریت می‌شود.

بنابراین لیست دیگری هم آورده‌ایم که به ترتیب اینکه چه میزان از کاربران سرعت بالای Mbps 5 دارند، مرتب شده است.

- کره جنوبی 2- هلند 3- ژاپن 4- هنگ کنگ 5- بلژیک 6- سوئیس 7- لتونی 8- رومانی 9- جمهوری چک 10- دانمارک

کره جنوبی باز هم با داشتن کاربرانی که 85 درصدشان با سرعت بالا Mbps 5 به اینترنت متصل می‌شوند، اول است. آمریکا در این مقایسه به رتبه‌ای بالاتر از 13 دست یافته است؛ دوازدهم، اما این رتبه هنوز برای رسیدن به جایگاه دهم با 44 درصد از کاربرانی که با سرعت بیشتر از Mbps 5 به اینترنت وصل می‌شوند، کم است.


پرسرعت‌ترین شهرها


Akamai تلاش کرد تا اطلاعاتی هم درباره شهرها بدست آورد و نتایجی که حاصل شد بسیار تعجب بر انگیز بود.

در سطح جهانی ژاپن در راس همه شهرهای جهان قرار دارد، اما با داشتن پهنای باندی که به جای داشتن اتصالات طولاتی مدت و پایدار، شبکه تنها قادر است تکه تکه اطلاعات را دریافت کند.

ژاپن درسه ماه آخر سال پیش، 36 شهر را در میان شهرهای پرسرعت از نظر سرعت اینترنت، به خود اختصاص داد. کره جنوبی در مقام ششم و آمریکا در مقام چهارم قرار دارد.

درباره موبایل چطور؟

از آنجایی که بیشتر مردم در زندگی روزمره خود برای استفاده از اینترنت به موبایل‌های‌شان اتکا می‌کنند، احساس می شود که مقداری از ترافیک بالای اینترنت به این علت است. Akamai برای بدست آوردن اطلاعاتی در این زمینه از "سونی اریکسون" که یکی از بزرگترین سازندگان تجهیزات پهنای باند موبایل است، کمک گرفت. بیشتر این اطلاعات درباره حملات صورت گرفته توسط کاربران تلفن همراه بود. آیا باور می کنید ایتالیا در این زمینه سردمدار باشد؟ 24 درصد از کل حمله‌های ترافیکی در ایتالیا از طریق موبایل‌ها صورت گرفته بود. چین با 9.2 درصد در مقام دوم قرار داشت.

کوتاه از پهنای باند

ویلیام گیبسون می‌نویسد: آینده همین جاست، فقط برابر تقسیم نشده است. گزارش Akamai نشان داد که دسترسی به اینترنت پر سرعت در سراسر جهان رشد سریعی داشته است و تقریبا اکثر کاربران هر روز به پهنای باند متوسط دسترسی پیدا می‌کنند. امروز دسترسی به اینترنت در اکثر نقاط جهان - حتی در کشورهای در حال توسعه - میسر است. درست مثل داستان‌های علمی تخیلی یک دهه پیش. امروز در عصر جدید ارتباطات و رسانه‌ها، هیچ پرسشی درباره ظرفیت‌های پهنای باند بی‌پاسخ نمانده است.

اما این پهنای باند و سرعت اتصال به اینترنت در همه جا وجود ندارد. بیایید امیدوار باشیم که در جریان دانلودهای روزانه و به روز رسانی نرم افزارهای‌مان، خارج از این حلقه قرار نگیریم

[+] نوشته شده توسط ariya linsey در جمعه 15 ارديبهشت 1391برچسب:, در ساعت 22:21 | |
گوگل نام

 

با وجود این اگر کاربر اینترنتی، عنوان خلیج عربی را هم در نقشه گوگل سرچ کند به محل خلیج فارس هدایت می‌شود بدون آنکه حتی این نام نیز بر روی آن درج شده باشد.

موتور جست و جوگر عظیم گوگل، نام خلیج فارس را از روی خدمات دهنده نقشه (google maps) خود حذف کرده است.

به گزارش اسکای نیوز به نقل از خبرنامه دانشجویان ایران، سرویس خدمات دهنده google earth این سایت نیز مانند سابق کماکان از عنوان مجعول "خلیج عربی" در کنار نام خلیج فارس استفاده می‌کند.

گوگل بزرگترین موتور جست و جوگر اینترنت است که امکانات خدماتی آن مانند maps و earth مورد استفاده صدها میلیون نفر در سراسر جهان است.

این کمپانی هیچ توضیحی درباره حذف نام خلیج فارس از نقشه خود نداده است و این در حالی است که در صورت جست و جوی معادل نام خلیج فارس به زبان های مختلف در نقشه گوگل، این برنامه شما را به محل خلیج فارس بر روی نقشه هدایت می کند بدون آنکه نام آن بر روی صفحه وجود داشته باشد.

با وجود این اگر کاربر اینترنتی، عنوان خلیج عربی را هم در نقشه گوگل سرچ کند به محل خلیج فارس هدایت می شود بدون آنکه حتی این نام نیز بر روی آن درج شده باشد.

بدین ترتیب به نظر می آید خلیج فارس تنها محل جغرافیایی جهان است که در شرایط کنونی هیچ نامی بر روی برنامه نقشه گوگل ندارد.

این در حالی است که خلیج فارس تنها نام تاریخی و مستند این آبها در جهان از صدها سال پیش است که هم اکنون توسط نهادهای مرجع بین الملل مانند سازمان ملل متحد پذیرفته شده و در اسناد و مکاتبات رسمی بین المللی استفاده می شود.

حتی برخی کشورهای عربی که هم اکنون نام خلیج فارس را تحریف می کنند، تا پیش از دهه 1960 میلادی از همین عنوان در مکاتبات رسمی و بین المللی استفاده می کردند. با آغاز موج ناسیونالیسم عربی در سال های میانی قرن بیستم بود که کشورهای عربی اندک اندک نام تاریخی خلیج فارس را به خلیج عربی تحریف کردند.

دفاع از خلیج فارس

این عنوان از آن رو جعلی خوانده می شود که در هیچ سند و نقشه تاریخی بین المللی و منطقه ای، حتی در کشورهای عربی، عنوانی به این شکل وجود ندارد. در مقابل در تمام اسناد، مدارک و نقشه های جهان از 2500 سال پیش که زمان تقریبی تشکیل کشور ایران بود، نام این آب ها خلیج فارس ذکر شده است.

دولت های ایران چه در دوران پادشاهی پهلوی که ادعای اعراب برای تحریف نام خلیج فارس آغاز شد و چه در زمان جمهوری اسلامی که این ادعاها ادامه پیدا کرد، بر فارس بودن خلیج فارس تاکید کرده اند.

تاکید بر نام تاریخی خلیج فارس یکی از موضوعات مشترک هویتی و ملی تمام ایرانیان در سراسر جهان است به گونه ای که با وجود اختلافات گسترده میان گرایش های مختلف فکری و سیاسی، بر سر دفاع از نام خلیج فارس با همدیگر اتفاق نظر دارند.

در سه روز گذشته که دو تیم فوتبال استقلال و پرسپولیس به نمایندگی از ایران در ورزشگاه آزادی تهران به مصاف تیم های عربستانی و قطری رفتند، ده ها هزار طرفدار دو تیم بارها شعار "خلیج همیشه فارس" را سر دادند.

به دنبال بالا گرفتن اختلافات اخیر میان دولت جمهوری اسلامی و حکومت امارات متحده عربی بر سر مالکیت سه جزیره ایرانی ابوموسی، تنب بزرگ و تنب کوچک که پس از سفر ناگهانی محمود احمدی نژاد به ابوموسی در هفته های اخیر صورت گرفت، تعداد زیادی از ایرانی ها در سراسر جهان از امکانات اینترنتی برای بیان اعتراض خود به دولت های عربی استفاده کردند.

در این راستا حدود صدها هزار کامنت در دفاع از خلیج فارس و حاکمیت ایران بر جزایر سه گانه در صفحات فیسبوک افرادی مانند پادشاه عربستان، حاکم امارات و رئیس جمهور آمریکا منتشر شده است.

این حجم از نظرات باعث شد تا صفحه فیسبوک ملک عبدالله بن عبدالعزیز، پادشاه عربستان سعودی برای ساعاتی از دسترس خارج شود و مدیریت این صفحه پس از راه اندازی مجدد آن، اذعان کرد که بیش از 250 هزار کامنت با محتوای "خلیج همیشه فارس" از سوی ایرانیان دریافت کرده است.

اینترنت؛ ابزار اعتراض

این اما نخستین بار نیست که دفاع از نام تاریخی خلیج فارس تبدیل به مسئله ملی و هویتی ایرانی ها در سراسر جهان می شود.

در سال 2004 میلادی، نشریه معتبر نشنال جئوگرافیک نام خلیج فارس را در نقشه های خود به خلیج عربی تغییر داد؛ اقدامی که خشم تمامی ایرانیان را در نقاط مختلف دنیا برانگیخت و پژواک آن در محافل سیاسی و مطبوعاتی بین المللی نیز به گوش رسید.

به دنبال اعتراضات گسترده ایرانیان و سپس واکنش وزارت خارجه وقت، سرانجام نشنال جئوگرافیک رسمأ پوزش خواست و نام خلیج فارس را بار دیگر جایگزین این عبارت مجعول کرد.

در آن سال نیز ایرانیان با یاری جستن از امکانات شبکه جهانی اینترنت، به اعتراضات خود رنگ و بو و ابعادی گسترده تر بخشیدند. راهکار ایرانیان معترض، تهیه و راه اندازی صفحه ای بود که "بمب گوگلی" خوانده می شود.

این صفحه اینترنتی که با نام "خلیج عربی arabian gulf" طراحی شد، حاوی چنین عبارتی بود: "خلیجی که به دنبالش می گردید یافت نشد. هیچ منطقه آبی با این نام هرگز وجود نداشته است. نام صحیح، خلیج فارس است که همیشه فارس بوده و همیشه هم خواهد بود."

با کلیک چند هزار باره ایرانیان بر روی پیوند یا لینک این صفحه، موتور جستجوگر گوگل که ارجحیت یافت مطالبش بر پایه دفعات کلیک است، به صورت خودکار این صفحه را در نخستین جایگاه خود ثبت کرد.

دانشنامه اینترنتی wikipedia که بزرگترین دانشنامه آنلاین جهان است نیز نام خلیج فارس را به رسمیت می شناسد و در تمام زبان های آن در صورت جست و جوی عنوان جعلی جایگزین، کاربران را به صفحه مربوط به خلیج فارس راهنمایی می کند.

بزرگترین مورخان و محققان دنیای قدیم از جمله هرودوت، نئار خوس، استرابون، کورسیوس رومی و نیز محققان جهان اسلامی نظیر استخری، مسعودی، بیرونی، ابن حوقل، مقدسی، مستوفی و ناصر خسرو، از هزاران سال پیش در آثار و نوشته های خود به نام "خلیج فارس" یا "دریای پارس" اشاره کرده اند.

با وجود این به دنبال بالا گرفتن اختلافات میان ایران و کشورهای عربی بر سر نام خلیج فارس در دهه 1990 سرانجام سازمان ملل متحد با انتشار دو رهنمود نگارشی در سال های 1994 و 1999 بر لزوم بکارگیری نام خلیج فارس در تمام اسناد و مکاتبات آن تاکید کرد.

در بند اول سند رسمی مورخ 14 مه 1999 دبیرخانه سازمان ملل متحد در این خصوص آمده است: "واژه خلیج فارس در اسناد و انتشارات و همچنین بیانیه هایی که از سوی دبیرخانه (دبیرکل) صادر می شود استفاده می شود. این واژه یک نام استاندارد جغرافیایی برای یک منطقه دریایی میان جمهوری اسلامی ایران و کشورهای عرب منطقه (شبه جزیره اعراب) است. واژه کامل فارس همواره برای معرفی این منطقه دریایی استفاده می شود. در ابتدای این سند نیز این نام به همین منطقه اشاره می کرد و پس از این نیز این نام در هر زمانی که نیاز به شفافیت حس شود تکرار خواهد شد."

 

[+] نوشته شده توسط ariya linsey در جمعه 15 ارديبهشت 1391برچسب:, در ساعت 22:16 | |
ویندوز ۸ دی وی دی پخش نمی‌کند!

 سیستم عامل بعدی ویندوز یعنی نسخه هشتم آنها در ورژن استاندارد قادر به پخش فیلم‌های ضبط شده روی دی وی دی نیست.

به گزارش اسکای نیوز به نقل از همشهری آنلاین؛ این خبری است که استیون سینوفسکی (Steven Sinofsky)، از برنامه نویسان ویندوز روی یک پست وبلاگی اعلام کرده است.

به گفته وی، به این ترتیب کارکرد واداشتن کاربران به پرداخت پول بابت اقلام نرم افزاری تقویت می‌شود؛ حال این برنامه می‌تواند مرکز مدیا ویندوز مایکروسافت باشد یا نرم افزار پخش دی وی دی متعلق به یک شرکت ثالث.

این برنامه نویس ویندوز گفت تصمیم مایکروسافت برای چشم پوشی از پخش ویدئوهای ضبط شده روی دی وی دی در این سیستم عامل، تغییر نگاه کاربران است.

وی گفت بیشتر ویدئوها به صورت آنلاین یا دانلودی تماشا می‌شوند و تماشای بلو ری یا دی وی وی به شدت کم شده است.

سینوفسکی گفت: برای صرفه جویی در پرداخت هزینه‌های سنگین بابت لیسانس‌ها که امکان پخش ویدئو - دی وی دی‌ها را میسر می‌ساخت، حالا تصمیم گرفته شده تا قالب یکپارچه‌ای طراحی شود.

به گفته وی، با این حال استفاده از دیگر داده‌های ضبط شده روی دی وی دی در ویندوز 8 همچنان میسر خواهد بود

[+] نوشته شده توسط ariya linsey در جمعه 15 ارديبهشت 1391برچسب:, در ساعت 22:10 | |
محصول جدید Oppo و کسب عنوان باریک ترین تلفن همراه جهان

 


به گزارش اسکای نیوز به نقل از نارنجی؛ داستان رقابت کمترین ضخامت در دنیای موبایل، چیزی شبیه تلاش شرکت های اتومبیل سازی برای ثبت سرعت ۰ تا ۱۰۰ در ثانیه کمتر است. شاید میزان ضخامت یک اسمارت فون، تاثیر چندانی در کاربرد آن و نحوه استفاده کاربر نداشته باشد، اما نشانه ای از قدرت و توانایی فنی شرکت سازنده است. اگر به خاطر داشته باشید، در CES 2012 به معرفی نازک ترین تلفن همراه جهان توسط Huawei با نام Ascend P1 S اشاره کرده و گفتیم که تنها به دلیل 0‪.‬02 اینچ ضخامت کمتر، توانسته این عنوان را از چنگ موتورولا RAZR در آورد. 

خب، مثل اینکه حالا قرار است محصول جدید شرکت چینی Oppo با ضخامت 6‪.‬65 میلیمتری، تنها به خاطر 0‪.‬03 میلیمتر ضخامت کمتر نسبت به موبایل شرکت Huawei، این عنوان را از آن خود کند. البته Huawei تا زمان معرفی رسمی اسمارت فون جدید Oppo، لازم نیست نگران عنوان خود باشد. زیرا هنوز اطلاعات مان از این گوشی بسیار کم و در حد همین عکس هایی است که به بیرون درز کرده است.


oppo-side-narenji-ir.jpg

به گزارش اسکای نیوز؛اکنون به جز ضخامت بسیار کم، تنها می توانیم بگوییم که این موبایل هوشمند بدنه ای فلزی داشته و دارای سه دکمه لمسی در پایین است. همچنین با توجه به سه پین قرار گرفته در کنار آن، احتمالا از نوعی داک ویژه برای شارژ و شاید ارتباط با دیگر ابزار بهره می برد.

 

[+] نوشته شده توسط ariya linsey در دو شنبه 11 ارديبهشت 1391برچسب:, در ساعت 9:53 | |
صفحه قبل 1 ... 8 9 10 11 12 ... 14 صفحه بعد

درباره وبلاگ

به وبلاگ اسکای نیوز 24خوش آمدید
آرشيو
آبان 1391
مهر 1391
شهريور 1391
تير 1391
خرداد 1391
ارديبهشت 1391
آمار
روز بخير كاربر مهمان!
آمار بازديدها:
افراد آنلاين:
تعداد بازديدها:

مدير سایت :
ariya linsey
لينكستان
مطالب علمی
ردیاب خودرو

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان به وبلاگ اسکای نیوز خوش امدید و آدرس skynews24.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





فال حافظ

قالب های نازترین

جوک و اس ام اس

زیباترین سایت ایرانی

جدید ترین سایت عکس

نازترین عکسهای ایرانی

بهترین سرویس وبلاگ دهی

وبلاگ دهی LoxBlog.Com


لينكدوني

حمل ماینر از چین به ایران
حمل از چین
بوق دوچرخه
الوقلیون
یکانسر
آی کیو مگ

آرشيو پيوندهاي روزانه


CopyRight| 2009 , skynews24.LoxBlog.com , All Rights Reserved
Powered By Blogfa | Template By: LoxBlog.Com